Show simple item record

dc.contributor.authorBergström, Kerstin
dc.contributor.authorRosengren, Barbara
dc.date.accessioned2016-08-19T08:43:58Z
dc.date.available2016-08-19T08:43:58Z
dc.date.issued2016
dc.identifier.issn1654-1634
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/2077/46104
dc.format.extent136 s.sv
dc.language.isoswesv
dc.relation.ispartofseriesKostvetenskapsv
dc.relation.ispartofseries2016:1sv
dc.subjectkost- och idrottsvetenskapsv
dc.subjectstorhushåll och restaurangersv
dc.subjectlivsmedelsmikrobiologisv
dc.titleSVENSK MÅLTIDSSERVICE. Storhushåll och restauranger. Livsmedelsmikrobiologi.sv
dc.typeTextsv
dc.type.svepbooksv
dc.contributor.organizationGöteborgs universitet, Institutionen för kost- och idrottsvetenskapsv


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record