GUPEA >
Faculty of Education / Utbildningsvetenskapliga fakulteten >
Department of Food and Nutrition, and Sport Science / Institutionen för kost- och idrottsvetenskap(2010-) >
Books / Böcker (Dept of Food and Nutrition, and Sport Science / Inst för kost- och idrottsvetenskap) >

SVENSK MÅLTIDSSERVICE. Storhushåll och restauranger. Livsmedelsmikrobiologi.


Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/2077/46104

Files in This Item:

File Description SizeFormat
gupea_2077_46104_2.pdfFulltext1444KbAdobe PDF
View/Open
Title: SVENSK MÅLTIDSSERVICE. Storhushåll och restauranger. Livsmedelsmikrobiologi.
Authors: Bergström, Kerstin
Rosengren, Barbara
Issue Date: 2016
Extent: 136 s.
Publication type: book
Organization: Göteborgs universitet, Institutionen för kost- och idrottsvetenskap
Series/Report no.: Kostvetenskap
2016:1
Keywords: kost- och idrottsvetenskap
storhushåll och restauranger
livsmedelsmikrobiologi
ISSN: 1654-1634
URI: http://hdl.handle.net/2077/46104
Appears in Collections:Books / Böcker (Dept of Food and Nutrition, and Sport Science / Inst för kost- och idrottsvetenskap)

 

 

© Göteborgs universitet 2011