GUPEA >
Faculty of Education / Utbildningsvetenskapliga fakulteten >
Department of Food and Nutrition, and Sport Science / Institutionen för kost- och idrottsvetenskap(2010-) >
Books / Böcker (Dept of Food and Nutrition, and Sport Science / Inst för kost- och idrottsvetenskap) >

Mat är mer än mat. Samhällsvetenskapliga perspektiv på mat och måltider


Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/2077/39007

Files in This Item:

File Description SizeFormat
gupea_2077_39007_2.pdf5837KbAdobe PDF
View/Open
Title: Mat är mer än mat. Samhällsvetenskapliga perspektiv på mat och måltider
Editors: Bergström, Kerstin
Jonsson, Inger M
Prell, Hillevi
Wernersson, Inga
Åberg, Helena
Issue Date: 2015
Extent: 260
Publication type: book
Organization: Göteborgs universitet, Institutionen för kost- och idrottsvetenskap/University of Gothenburg, Department of food and nutrition, and sport science
Series/Report no.: ISNN 1654-1634
2015:1
Description of project: Vänbok till Marianne Pipping Ekström
URI: http://hdl.handle.net/2077/39007
Appears in Collections:Books / Böcker (Dept of Food and Nutrition, and Sport Science / Inst för kost- och idrottsvetenskap)

 

 

© Göteborgs universitet 2011