Show simple item record

dc.contributor.authorTörner, Marianne
dc.contributor.authorEklöf, Mats
dc.contributor.authorPousette, Anders
dc.contributor.authorStave, Christina
dc.date.accessioned2014-10-30T14:46:00Z
dc.date.available2014-10-30T14:46:00Z
dc.date.issued2011-02
dc.identifier.isbn978-91-86863-00-5
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/2077/37291
dc.format.extent158sv
dc.language.isoswesv
dc.publisherGöteborgs universitet, Sahlgrenska akademin, Medicinska institutionen, Avd för Samhällsmedicin och folkhälsa, Enh för Arbets- och miljömedicinsv
dc.relation.ispartofseriesRapportserie AMMsv
dc.relation.ispartofseries2011:5sv
dc.subjectLivsmedelsindustrinsv
dc.subjectSäkerhetsv
dc.subjectsäkerhetsklimatsv
dc.subjectinterventionsprojektsv
dc.titleHögre säkerhet i livsmedelsindustrin. Ett interventionsprojekt för bättre säkerhetsklimatsv
dc.typeTextsv
dc.type.svepreportsv


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record