Inga krokodiler, bara tysta möss - varför servitör och servitris inte säljer på restaurang
dc.contributor.author | Hedegård, Lars | |
dc.contributor.author | Hedegård, Per | |
dc.date.accessioned | 2007-03-05T14:02:49Z | |
dc.date.available | 2007-03-05T14:02:49Z | |
dc.date.issued | 2007-03-05T14:02:49Z | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/2077/3125 | |
dc.language.iso | swe | eng |
dc.subject | marknadsföring | eng |
dc.subject | försäljning | eng |
dc.subject | restaurang | eng |
dc.subject | servicemötet | eng |
dc.subject | relationsmarknadsföring | eng |
dc.subject | försäljare | eng |
dc.subject | gäst | eng |
dc.subject | tjänsteproduktion | eng |
dc.subject | observation | eng |
dc.subject | mood board | eng |
dc.title | Inga krokodiler, bara tysta möss - varför servitör och servitris inte säljer på restaurang | eng |
dc.type | Text | |
dc.setspec.uppsok | SocialBehaviourLaw | |
dc.type.uppsok | D | |
dc.contributor.department | Göteborg University/Department of Business Administration | eng |
dc.contributor.department | Göteborgs universitet/Företagsekonomiska institutionen | swe |
dc.type.degree | Student essay |