Department of Food, Health and Environment / Institutionen för mat, hälsa och miljö (-2010)
 

Collections in this community

Recent Submissions

  • Hushållsvetenskap & Co 

    Pipping Ekström, Marianne; Åberg, Helena; Bergström, Kerstin; Prell, Hillevi; Institutionen för mat, hälsa och miljö (Göteborgs universitet, 2007)
    Vi har valt att kalla boken Hushållsvetenskap & Co. Med denna titel vill vi poängtera det hushållsvetenskapliga perspektivet, som Helena så energiskt drivit. Med & Co vill vi visa på att hushållsvetenskap har många ...
  • Tailoring the unique figure 

    Hernández, Niina (Göteborg :Univ., Inst. för hushållsvetenskap, 2000)
    Today, it is possible to offer customers a garment to order according to their desires and body figure. The new, more automatic, equipment and software make the process faster and possible to realise. However it is important ...
  • Promoting dietary change. Intervening in school and recognizing health messages in commercials 

    Prell, Hillevi (2010-04-19)
    The purpose of this thesis was to examine influences on dietary change among children and adolescents with particular emphasis on individual factors, the school setting and food marketing. The Theory of Planned Behaviour ...
  • Slöjdlärares förhållningssätt i undervisningen 

    Hasselskog, Peter (2010-04-07)
    Avhandlingsarbetets syfte är att synliggöra slöjdlärares skilda förhållningssätt i undervisningen. Hur lärare genomför sin undervisning och agerar i förhållande till sina elever påverkar vad eleverna ges möjlighet att lära. ...