Browsing by Author "Johansson, Marcus"
Now showing items 1-8 of 8
-
Den frivilliga kraftens roll i det offentliga
Johansson, Marcus (2015-01-27)Bakgrund och problem: I och med en äldre befolkning ökar trycket på det offentliga Sverige att skapa lösningar för att lösa framtida problem. Sedan 1990-talet har fler och fler kommuner börja organisera frivilliga krafter ... -
Hur designas en SOA-tjänst? – Argument för val av processer som skall understödjas av tjänster.
Johansson, Marcus; Lindström, Magnus; Ström, Fredrik (2007-04-25)Idag möts företag av en ständigt föränderlig marknad. För att möta detta krävs det att företagen är flexibla så verksamheten kan förändras allt eftersom nya krav uppstår. Ett relativt nytt begrepp är SOA – Service Oriented ... -
Leptin endocrinology and energy homeostasis in salmonids
Johansson, Marcus (2015-12-28)In salmonids, the physiological role of leptin is not completely elucidated. Nonetheless, the anorexigenic effect of leptin indicates a role in their energy homeostasis. This thesis focuses on advancing the understanding ... -
Paid Traffic - Pay per click advertising in Swedish companies
Johansson, Marcus (2012-10-05)According to Kotler online marketing is the fastest growing form of direct marketing. It has gotten increasingly important for companies to have a strategic plan for communicating with the public online. Statistics show ... -
De som jagar makt mellan himmel och jord
Johansson, Marcus (2012-02-17) -
Styrka genom försvagning?
Johansson, Marcus; Lindgren Tetens, Niklas (2013-06-28) -
TILT - en serie glas
Johansson, Marcus (2009-06-30)This work describes a series of glasses, both for people with visual handicap, and the glasses are not only limited for use only by people with poor sight. I have, based on the course Senses, done research and looked into ... -
Vad vill Du äta idag? - Hur kostchefen kan erbjuda äldreomsorgens brukare en valmöjlighet mellan olika maträtter
Johansson, Marcus; Kaaling, Erik (2011-02-24)Måltiden är viktig för äldreomsorgens brukare. Undersökningar visar att måltidens näringssammansättning prioriteras i högre grad än att brukaren ska få sina önskemål kring måltidsutformningen uppfyllda. Vårdpersonalens ...